Gezichten van OverKop

Overkop Mechelen hoekstenen

10/09/2021

"OverKop is een plaats waar je als jongere binnen en buiten kan lopen om leuke activiteiten te doen of te babbelen. Je vindt er altijd wel een luisterend oor en professionele hulp."

 

Hallo, ik ben Charlotte
Ik ben jongerencoach in OverKop Mechelen. Je vindt me in het OverKophuis én in de stad! Ik organiseer activiteiten in de vrije tijd en ga graag aan de slag met jullie talenten en interesses. Elk verhaal verdient een luisterend oor. Spreek me gerust aan.

"Om hulp vragen is geen teken van zwakte maar van kracht" (B. Obama)

Charlotte Vanhoof
0477 89 43 64

 

Hallo, ik ben Klaas.
Ik ben JAC-hulpverlener in OverKop Mechelen. Vraag je je soms af hoe het verder moet op school? Maak je je zorgen over je thuissituatie? Zoek je een eigen plek, werk of wat steun in budgetplanning of inkomen? Elke vraag, twijfel of gedachte is van tel. Spreek me aan en samen zoeken we verder. 

"Kopzorgen? Op eigen benen staan? Met al je vragen kan je bij mij terecht."

Klaas Van Hecken
0493 40 55 25

 

Hallo, ik ben Malika.
Ik ben therapeute in OverKop Mechelen. Soms gaat er van alles in je om dat een plaats zoekt, dat wil begrepen worden, dat mag gevoeld worden of dat om verandering vraagt. Jij bent belangrijk en mag gehoord worden. Spreek me aan en we nemen tijd en ruimte om te spreken over wat jou bezig houdt. Ik werk in OverKop op maandag voormiddag, woensdag en donderdag. 

"Spreek me aan in OverKop als je me ziet. Ik ben er om te luisteren, te zoeken en te ondersteunen."

Malika Zariouh

 

Hallo, ik ben Helena.
Ik ben medewerker steunrelaties in OverKop Mechelen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat elke stem telt. Wil je graag een fijne buddy-vriendschap; iemand die regelmatig tijd voor je heeft om dingen te doen, iemand op wie je kan bouwen? Dan is OverKop buddyschap iets voor jou. Wil je graag iets betekenen voor jouw peers en andere jongeren ontmoeten in hun verhaal, interesse of ervaringen? Check dan onze training tot jongerenambassadeur en help ons de peer support werking uitbouwen. Spreek me gerust aan voor meer informatie.

"Kom ongestoord jong zijn in OverKop Mechelen!"

Helena Rochette
0492 14 57 74

 

Hallo, ik ben Ludmilla.
Ik ben coördinator van OverKop Mechelen. Mij zie je af en toe eens binnen en buiten wandelen en een babbeltje slaan, maar meestal ben ik in de weer om OverKop een plek te maken waar jullie elkaar en de medewerkers ongestoord kunnen ontmoeten. Heb je leuke ideeën voor onze werking of om verbinding te leggen met je school, je vereniging, een organisatie of andere creatieve partners? Kom eens naar onze open jongerenraad of geef mij een seintje met je plan!

"In OverKop wijzen jongeren de weg."

Ludmilla Moons
0493 40 64 93