Coaching en Therapeutisch gesprek

Overkop voor jou

12/09/2021

"We zijn er voor elkaar. In OverKop Mechelen kan je gehoord worden door andere jongeren, of door professionele hulpverleners. Jij bepaalt zelf."

 

coaching

"OverKop is een plaats waar je als jongere binnen en buiten kan lopen om leuke activiteiten te doen of te babbelen. Je vindt er altijd wel een luisterend oor en professionele hulp."

 

Hallo, ik ben Charlotte
Ik ben jongerencoach in OverKop Mechelen. Je vindt me in het OverKophuis én in de stad! Ik organiseer activiteiten in de vrije tijd en ga graag aan de slag met jullie talenten en interesses. Elk verhaal verdient een luisterend oor. Spreek me gerust aan.

(bereikbaar vanaf oktober!)

 

Hallo, ik ben Klaas.
Ik ben JAC-hulpverlener in OverKop Mechelen. Vraag je je soms af hoe het verder moet op school? Maak je je zorgen over je thuissituatie? Zoek je een eigen plek, werk of wat steun in budgetplanning of inkomen? Elke vraag, twijfel of gedachte is van tel. Spreek me aan en samen zoeken we verder. 

Klaas 
0493 40 55 25
klaas.vanhecken@cawbml.be

 

Hallo, ik ben Malika.
Ik ben therapeute in OverKop Mechelen. Soms gaat er van alles in je om dat een plaats zoekt, dat wil begrepen worden, dat mag gevoeld worden of dat om verandering vraagt. Jij bent belangrijk en mag gehoord worden. Spreek me aan en we nemen tijd en ruimte om te spreken over wat jou bezig houdt.

Malika 
0493 40 64 94
malika.zariouh@cawbml.be

 

Hallo, ik ben Helena.
Ik ben medewerker steunrelaties in OverKop Mechelen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat elke stem telt. Wil je graag een fijne buddy-vriendschap; iemand die regelmatig tijd voor je heeft om dingen te doen, iemand op wie je kan bouwen? Dan is OverKop buddyschap iets voor jou. Wil je graag iets betekenen voor jouw peers en andere jongeren ontmoeten in hun verhaal, interesse of ervaringen? Check dan onze training tot jongerenambassadeur en help ons de PEER support werking uitbouwen. Spreek me gerust aan voor meer informatie.

Helena 
0492 14 57 74
helena.rochette@cawbml.be