Mijn buddy en ik

Overkop voor jou

12/09/2021

Stadsgenoten met elkaar verbinden. Dat is de essentie van OverKop Buddyschap. Ze gaan samen op stap en worden vrienden, buddy’s. Vanuit die klik ontstaan er nieuwe kansen.

Elke jongere en jong-volwassene telt! OverKop ondersteunt mensen die er voor andere mensen willen zijn. Want jij en elke andere jongere en jongvolwassene doet er toe. Wil je wat meer betekenisvol contact, iemand die de deur mee open zet en energie binnen laat, iemand waarmee je leuke dingen kan doen en praten; iemand die er wil zijn zodat je op ‘elkaar’ kan steunen?

Doe beroep op OverKop Buddyschap. Buddy’s kunnen op elkaar rekenen voor een periode van twee jaar. Je kan ook andere buddy’s ontmoeten en socialisen op ons toekomstig buddy-café.

Al onze vrijwilligers die buddy worden ontvangen een gratis opleiding -Meester in empowerment- bij onze partner vzw ArmenTekort. Zoek jij een buddy of wil je graag vrijwilliger zijn? Neem contact op met Helena Rochette op het nr. 0492 14 5774 of via e-mail: helena.rochette@cawbml.be

 

Laat je inspireren door de video met buddyduo Wasil en Hans

(358) Buddyduo: Wasil en Hans - YouTube