Feestelijke heropening OverKop Mechelen!

Verhalen, media en herinneringen

28/10/2021

9 oktober 2021 - Een startschot van een vernieuwd initiatief!

Op zaterdag 9 oktober was het zover. OverKop Mechelen huldigde feestelijk zijn nieuwe locatie in met een spetterend feest!

 

Jong en oud, jongeren, partners en sympathisanten waren aanwezig om ons mooi samenwerkingsproject van start te kicken.

De sportTruck en het Panavoetbalveld van Buurtsport Mechelen, maar ook de Busta Move Freerunners zorgden voor bal en springplezier. De J@M Foodtruck trakteerde ons op heerlijke frieten. JOETZ bracht jongeren met Virtual Reality brillen dichter bij stress en veerkracht momenten. De Warme Williambank bracht knuffels en aaiplezier. Project Wolf verzorgde het beeldmateriaal. Een cameraman van de Manestarters Mechelen liet geen beeld aan het toeval over. DJ Mattis Foubert verzorgde de achtergrondmuziek. Samira Saleh bracht ons haar Spoken Word en jongerenband Antidepressiva bracht een live optreden! 

Jongeren en buddy's kwamen spreken over hun ervaringen met OverKop en met buddyschap. Partners konden genieten van een netwerkmoment. En de zon deed zijn best om over dit alles heen te stralen!

Minister van Welzijn Wouter Beke; schepen Gabriella De Francesco, schepen Abdrahman Labsir en Penhouder OverKop en Dir. CAW BML Bart Claes, zegenden officieel OverKop Mechelen in.

Geniet mee van een paar sprekende foto's.

Tot in OverKop!

  • Openingsuren OverKop Mechelen: zie OverKop Hoekstenen / waar, wanneer en hoe vind je ons
  • Weekprogramma en events: facebook OverKop Mechelen en instagram overkopmechelen
  • Contactgegevens: OverKop Hoekstenen / De gezichten van OverKop Mechelen